Stara kamena kuca izgradena je u 17.st., u potpunosti renovirana 2004. godine, pruža nezaboravan boravak posjetiocu umornom od modernog urbanog nacina života.

shadow

Depadansa Ville Rustice je novi, moderno opremljen objekt, koji se nalazi u neposrednoj blizini ( udaljen cca 30 m ) Ville Rustice Dalmatia.

shadow

Villa Rustica Dalmatia odlikuje se idealnom lokacijom. Smještena u Seget Vranjici, turistickom mjestu udaljenom samo 5 km od drevnog «grada spomenika» Trogira, koji se danas nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske kulturne baštine, a 35 km udaljen je od Splita.

shadow

O nama

Villa Rustica Dalmatia – smještena je u prekrasnom starom mediteranskom naselju Seget Vranjica, udaljenom samo 5 km od grada Trogira i 8 km od zracne luke “Split”.

Daleko od gradskih gužvi i stresa suvremenog života, moderno opremljeni apartmani ucinit ce vaš odmor nezaboravnim.

Villa Rustica Dalmatia je idealna baza za upoznavanje Jadrana – u blizini se nalazi više ACI marina, te trajektna luka Split, koji Vas povezuju s brojnim destinacijama. Povezanost sa svim vecim europskim gradovima omogucuje Vam dobro organizirana mreža zrakoplovnih, cestovnih i pomorskih kompanija.

Blizina drevnog grada Trogira (5 km), grada koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske kulturne baštine, i Splita (35 km) pružaju Vam mogucnost da se za nekoliko minuta nadete u neobicnom ambijentu spomenika nulte kategorije, ali i modernog nocnog života, kasina, nocnih barova i diskoklubova.

Idealnu zabavu tijekom ljetnih veceri pružiti ce Vam dogadanja u okviru Trogirskog kulturnog ljeta i Splitskih ljetnih igara.

Ali ako volite ugodaj starih dalmatinskih konoba, dobru ribu i domacu kapljicu, ne trebate ici nigdje iz svog mjesta odmora, mjesta cistog mora, prekrasnih uvala i plaža.

Ljubazan tim Ville Rustica Dalmatia poziva Vas na nezaboravan odmor u luksuzno opremljenoj villi.

Prijatelji Ville Rustice

shadow

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *