Blog

Seget Vranjica

Seget Vranjica je malo turističko naselje smješteno 5 km sjeverno od Trogira te 10 km od međunarodne zračne luke ‘Split’. Seget Vranjica sadrži sve potrebno za ugodan i miran obiteljski odmor u prekrasnom mediteranskom ambijentu.

Zbog blizine nekoliko ACI marina, te trajektne luke Split, koji Vas povezuju s brojnim dalmatinskim destinacijama, idealna je baza za upoznavanje Jadrana.

Trogirsku rivijeru i okolicu Seget Vranjica obilježavaju uvale s kamenitim i šljunčanim plažama, bujna mediteranska vegetacija, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za jednodnevne izlete barkom ili jedrilicom. Ljubazni domaćini, kvalitetni smještajni kapaciteti i ugostiteljski objekti sa širokom ponudom dalmatinskih jela garancija su ugodnog odmora u ovom lijepom dalmatinskom mjestu.

Pored konoba i restorana u samom mjestu Seget Vranjica, preporučamo Vam posjetu ugostiteljskim objektima Trogira, Donjeg i Gornjeg Segeta, a zabavu i noćni život možete pronaći u brojnim obližnjim turističkim centrima zabave, poput Trogira, Splita, Primoštena, Rogoznice… Za one koji vole kulturne manifestacije, možemo preporučiti događanja u okviru Trogirskog kulturnog ljeta i Splitskih ljetnih igara.

Fotogalerija